Algemene informatie

Tennispark HLTC Marlot en Burgersdijk Tennis.

Met ingang van 2017 is Tennispark Marlot een intensieve samenwerking aangegaan met Burgersdijk tennis! Het doel van deze samenwerking is om Tennispark Marlot en de Nieuwe Marlot Club binnen de regio op een nieuwe frisse manier te profileren en aantrekkelijk te maken voor een breed publiek.

Burgersdijk tennis verzorgt momenteel tennislessen op 12 tennisparken in de regio. Tevens is Burgersdijk tennis gecertificeerd partner van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) voor het opleiden van talentvolle spelers t/m 18 jaar (onderbouw en bovenbouw).

Naast het verzorgen van tennislessen zal Burgersdijk tennis komend jaar ook een belangrijke rol gaan spelen in de verdere exploitatie van Tennispark Marlot en de Nieuwe Marlot Club. Mark-Paul Burgersdijk en Fan Jacobus nemen vanaf het komende jaar het parkmanagement over. Zij worden uw aanspreekpunt binnen Tennispark Marlot. In januari zullen de beide heren zich nader presenteren en de plannen voor 2017 kenbaar maken.

Gezien de jarenlange ervaring van Mark-Paul Burgersdijk als voormalig topspeler en Fan Jacobus op bestuurlijk niveau binnen de Nederlandse tenniswereld, hebben wij er alle vertrouwen in dat deze samenwerking zal leiden tot een bloeiend Tennispark Marlot.

Agenda

Laatste nieuws

Overlijdensbericht 'Bubi' van Meegeren'

Tot onze spijt hebben we de droeve plicht u mede te delen dat afgelopen weekend (zondag 17 december) de heer 'Bubi´ van Meegeren op 93-jarige leeftijd rustig in zijn slaap is overleden.
20 december 2017 lees meer »

Naamsverandering vereniging

De naam van onze vereniging is nu officieel veranderd in HLTC Marlot. In het verleden bleek dat er nogal eens verwarring was door de oude naam...
10 mei 2017 lees meer »

Vindbaarheid tennispark verbeterd

Vindbaarheid van het tennispark sterk verbeterd door subtiele bewegwijzering vanuit de woonwijk Marlot. Volg nu gewoon de borden en ga aan het einde...
10 mei 2017 lees meer »