Jeugd

De jeugd heeft de toekomst! Ook voor HLTC Marlot. Al vanaf zeer jonge leeftijd (4 jaar) biedt Burgersdijk tennis een Tenniskidsprogramma op Tennispark Marlot. Tijdens deze lessen wordt de basis gelegd voor het plezier van de tennissport. En wie weet zelfs wel voor een glansrijke tenniscarriére. De kinderen krijgen professionele begeleiding van gediplomeerde trainers. Burgersdijk tennis is gecertificeerd partner van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) voor het opleiden van talentvolle spelers t/m 18 jaar (onderbouw en bovenbouw).
Dus ook voor de meer getalenteerde jeugdspelers zijn er voldoende mogelijkheden op Tennispark Marlot.

Agenda

Laatste nieuws

Gratis rackettrekken op Tennispark Marlot

Met ingang van maandag 23 april op maandag- en vrijdagochtend van 10 tot 12 uur lekker ongedwongen partijtjes spelen met andere parkleden en na afloop even gezellig napraten. En wie weet ontmoet je een gezellige tennispartner om vaker mee af te spreken!
16 april 2018 lees meer »

De gravelbanen zijn bespeelbaar

Alle leden van HLTC Marlot en contractanten die één of meerdere banen gehuurd hebben zijn van harte welkom om te komen spelen. In tegenstelling tot voorgaande jaren is het voor leden van HLTC Marlot nu wel verplicht om banen af te hangen in het clubhuis.
13 april 2018 lees meer »

Inschrijven voor tennislessen is nog steeds mogelijk

Ondanks het feit dat de lesgroepen deze week zijn gestart, is er nog volop ruimte om in te schrijven voor tennisles op Tennispark Marlot.
04 april 2018 lees meer »