Brasserie Marlot

Het clubhuis en de keuken is dagelijks geopend tijdens de openingstijden van het park. Zo bent u vanaf 09.00 uur in de ochtend van harte welkom voor een lekkere kop koffie of thee met een punt huisgemaakte appeltaart, maar ook tijdens de lunch voor een overheerlijk broodje. Bij de borrel zijn er diverse warme snacks verkrijgbaar. Zeven dagen per week is er de mogelijkheid tot het eten van een beperkte kaart of de traditionele daghap. Uiteraard hebben wij ook een ruim assortiment frisdranken, diverse soorten bier en wijn in huis. Alles wordt geserveerd in ons gezellige clubhuis of het terras.

Mocht u uitgebreider willen eten of heeft u iets te vieren? Wij verzorgen dit graag.
Voor specifieke verzoeken is dan wel raadzaam om tijdig af te stemmen met de horeca:

070 - 415 83 18 / brasserie@hltcmarlot.nl

Agenda

Laatste nieuws

Contributienota's HLTC Marlot

De contributienota's voor 2018 zijn inmiddels verstuurd / Ledenpassen achter de bar verkrijgbaar. De contributienota nog niet voldaan dan graag aandacht voor het volgende (lees meer)
03 May 2018 lees meer »

Gratis rackettrekken op Tennispark Marlot

Met ingang van maandag 23 april op maandag- en vrijdagochtend van 10 tot 12 uur lekker ongedwongen partijtjes spelen met andere parkleden en na afloop even gezellig napraten. En wie weet ontmoet je een gezellige tennispartner om vaker mee af te spreken!
16 April 2018 lees meer »

Inschrijven voor tennislessen is nog steeds mogelijk

Ondanks het feit dat de lesgroepen deze week zijn gestart, is er nog volop ruimte om in te schrijven voor tennisles op Tennispark Marlot.
04 April 2018 lees meer »