Brasserie Marlot

Het clubhuis en de keuken is dagelijks geopend tijdens de openingstijden van het park. Zo bent u vanaf 09.00 uur in de ochtend van harte welkom voor een lekkere kop koffie of thee met een punt huisgemaakte appeltaart, maar ook tijdens de lunch voor een overheerlijk broodje. Bij de borrel zijn er diverse warme snacks verkrijgbaar. Zeven dagen per week is er de mogelijkheid tot het eten van een beperkte kaart of de traditionele daghap. Uiteraard hebben wij ook een ruim assortiment frisdranken, diverse soorten bier en wijn in huis. Alles wordt geserveerd in ons gezellige clubhuis of het terras.

Mocht u uitgebreider willen eten of heeft u iets te vieren? Wij verzorgen dit graag.
Voor specifieke verzoeken is dan wel raadzaam om tijdig af te stemmen met de horeca:

070 - 415 83 18 / brasserie@hltcmarlot.nl

Agenda

Laatste nieuws

Schrijf in voor 2e wintercursus

Om geïnteresseerden in een 2e wintercursus in de hal van Tennispark Marlot beter te faciliteren kan vanaf heden direct worden ingeschreven via de website van HLTC Marlot. Rechtsboven in de grijze balk treft u de link naar het inschrijfformulier voor winterlessen.
27 November 2018 lees meer »

Ledenpassen voor zomerleden en ochtendleden nu verkrijgbaar

Vanaf zaterdag 11 augustus 2018 zijn de ledenpassen voor zomerleden en ochtendleden verkrijgbaar in het clubhuis aan de bar!
08 August 2018 lees meer »

Gratis rackettrekken op Tennispark Marlot

Met ingang van maandag 23 april op maandag- en vrijdagochtend van 10 tot 12 uur lekker ongedwongen partijtjes spelen met andere parkleden en na afloop even gezellig napraten. En wie weet ontmoet je een gezellige tennispartner om vaker mee af te spreken!
16 April 2018 lees meer »