Algemene informatie

Tennispark HLTC Marlot en Burgersdijk Tennis.

Met ingang van 2017 is Tennispark Marlot een intensieve samenwerking aangegaan met Burgersdijk tennis! Het doel van deze samenwerking is om Tennispark Marlot en de tennisclub HLTC Marlot binnen de regio op een nieuwe frisse manier te profileren en aantrekkelijk te maken voor een breed publiek.

Burgersdijk tennis verzorgt momenteel tennislessen op 13 tennisparken in de regio. Tevens is Burgersdijk tennis gecertificeerd partner van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) voor het opleiden van talentvolle spelers t/m 18 jaar (onderbouw en bovenbouw).

Het parkmanagement (dagelijkse leiding) zal worden verzorgd door Fan Jacobus.

Voor vragen over de mogelijkheden om lid te worden, losse baanhuur of de organisatie van evenement op het park kunt u contact opnemen met Fan Jacobus (06-29544542)

 

Agenda

Laatste nieuws

Contributienota's HLTC Marlot

De contributienota's voor 2018 zijn inmiddels verstuurd / Ledenpassen achter de bar verkrijgbaar. De contributienota nog niet voldaan dan graag aandacht voor het volgende (lees meer)
03 May 2018 lees meer »

Gratis rackettrekken op Tennispark Marlot

Met ingang van maandag 23 april op maandag- en vrijdagochtend van 10 tot 12 uur lekker ongedwongen partijtjes spelen met andere parkleden en na afloop even gezellig napraten. En wie weet ontmoet je een gezellige tennispartner om vaker mee af te spreken!
16 April 2018 lees meer »

Inschrijven voor tennislessen is nog steeds mogelijk

Ondanks het feit dat de lesgroepen deze week zijn gestart, is er nog volop ruimte om in te schrijven voor tennisles op Tennispark Marlot.
04 April 2018 lees meer »